Gradnja Bazena nudi široku paletu usluga vezanih  za izgradnju bazena i opremanje bazena. Pogledajte vrste bazena i usluge koje vam možemo ponuditi na području Dalmacije:

Bazeni za turizam

Najpopularnija usluga je gradnja bazena namijenjenih turizmu. Stoga možemo ponuditi konkurentni proizvod koji se sastoji od gradnje armirano-betonskog bazena s bojom od epoxy smole i redom pločica.

Više

Bazeni od stiropor blokova – s folijom

Bazeni modularne gradnje od stiropor blokova omogućuju brzu gradnju betonskih bazena koji mogu biti gotovi u nekoliko tjedna.

Više

Nadzemni bazeni

Na lokacijama koje su teško dostupne ili nije dozvoljena gradnja fiksnog objekta, rješenje su nadzemni bazeni.

Više

 

Luksuzni bazeni

Luksuzni bazeni se razlikuju ekskluzivnošću izgleda i opremom. Luksuzni bazeni se dizajniraju u suradnji s klijentom, a bazeni mogu biti skimmerski, prelijevni ili infinity.

Više

Swimspa bazeni

SwimSpa bazeni su gotovi bazeni od poliestera s akrilnim premazom s ugrađenim jakim protustrujnim plivanjem. Ovi bazeni su zadovoljstvo za one koje uživaju plivati, a nemaju puno prostora;

Više

Sanacija bazena

Nudimo popravak opreme na bazenu poput izmjene cijevi, filtera za bazene, pumpe, strojarnice, mlaznica, ali i popravak ili izmjenu bazenske folije, pločica, farbanje bazena, ili instalaciju grijanja u bazenu.

Više

Prekrivači i natrešnice za bazene

Produžite sezonu korištenja bazena i ugradite staklenu natrešnicu nad bazenom, koja omogućuje (zajedno s grijanjem u bazenu) da vaš bazen možete koristiti i preko zime.

Više

Laminate Flooring

Tražite najeftinije rješenje za izgraditi bazen? Izgradite ga sami pomoću gotovog bazenskog kita. Zašto je ovo najeftiniji bazenski kit na tržištu?

Više

Laminate Flooring

Uradi sam bazenski kitovi kurčiijen. Uradi sam bazenski kitovi kurčiijen Uradi sam bazenski kitovi kurčiijen

View Service Detail