U ponudi imamo bazene renomiranog Njemačkog proizvođača bazena Capena.

CAPENA je Njemački proizvođač elemenata strukture za bazensku školjku, sa preljevom ili sa skimerom. Bazeni su izgrađeni od montažnih elemenata punjenih armiranim betonom koji jamči trajnost i izdržljivost. Svi standardi kvalitete su zadovoljeni zahvaljujući strukturi od armiranog betona.
Sve komponente su unaprijed pripremljene, tako da izgradnja bazena ide brzo, sama školjka se složi, armira i nalije beton u procesu koji traje do 5 dana, nakon toga predstoji sušenje betona za što treba 3 tjedna nakon čega se postavlja bazenska folija (postupak od nekoliko sati), dodaje se voda i bazen je spreman za upotrebu.

Prednosti naših bazena:

  • Niska cijena instalacije
  • Betonski bazen po cijeni plastičnog
  • Niski troškovi održavanja
  • Jezgra od armiranog betona
  • Folija izrađena u jednom komadu bez spojeva, jamči vodonepropusnost
  • Folija u više boja po želji i sa obrubom
  • Razne dimenzije i oblici, moderan dizajn

CAPENA nudi širok izbor atraktivnih bazena za plivanje za vanjsku upotrebu. Bit ćete ugodno iznenađeni po koji cijeni te kojom brzinom će vaš bazen biti instaliran. Vi sami odlučujete koji ambijent želite stvoriti sa svojim bazenom. Zajedno s vama pronaći ćemo optimalno rješenje koje je inovativno i individualno te koje do najmanjeg detalja ispunjava vaše želje.

Kod CAPENA bazena stepenice igraju veliku ulogu u oblikovanju bazena. Na izbor nudimo četiri vrste stepenica: Rimske stepenice, prave stepenice, stepenice na kut ili integrirane po širini. Bez obzira za koje ćete se odlučiti sve stepenice možete dobiti bez šavova kompletno sa folijom. Pomoću visokofrekventne tehnologije spajanja, folija se spaja u tvornici u jedan komad, što jamči apsolutnu vodonepropusnost za bazen.

Ljubitelji estetike biti će oduševljeni elegancijom i funkcionalnošću bazena.

Folijom izrađenom u jednom komadu oblaže se bazen, specijalni pričvrsni utori omogućuju laku i brzu zamjenu folije u slučaju potrebe. Ulošci od pjenastog materijala postavljeni na stijenkama bazena i dnu daju vam ugodan osjećaj čim je dotaknete. Nudimo bogat izbor jednobojnih folija, mozaika i završnih bordura.

Kod oblikovanja dna nudimo dvije varijante: bazen sa ravnim dnom i bazen sa zaobljenim dnom.

Tehnička rješenja:

Struktura od armiranog betona, stijenke i dno moguće je betonirati u jednom radnom postupku.

Stepenice od armiranog betona, postoje različiti modeli različitih dimenzija: rimske, pravokutne, integrirane preko kuta ili po širini.

Jednostavna montaža.

Minimalni zemljani radovi, samostojeće oplatne stijenke nisu potrebni stabilizatori ili pojačavanje. Ograničeni zemljani radovi, vanjske dimenzije +15 cm, čisto gradilište, očuvan vrt.

Za više informacija pogledajte naš katalog i tehničke informacije. Za cijene izgradnje bazena kontaktirajte nas na 091 35 222 35 ili na prodaja@gradnjabazena.com

Preuzimanje kataloga: CAPENA_KATALOG

Tehničke karakteristike preuzimanje: Technoscopie_KR

 

Galerija slika
5 stavke

Save